Milí moji přátelé a vážení příznivci, blíží se knižní veletrh Svět knihy a my budeme mít jedinečnou možnost setkat se. Jakožto účinkující se na vás budu těšit hned při dvou příležitostech.

O knížkách a o Návštěvách potmě

Dostalo se mi té cti, že jsem byla Nadačním fondem Českého rozhlasu oslovena, zdali bych v rámci programu stánku Českého rozhlasu na knižním veletrhu neposkytla rozhovor. Takové pozvání jsem samozřejmě nemohla odmítnout, a tak se můžete přijít podívat ve čtvrtek 9. května od 12:00 hodin na stánek P112 (pravé křídlo).

Řeč určitě nebude zdaleka jen o mně a mých knížkách, ale také o projektu, který se vedle Světlušky v rámci Nadačního fondu ČRo rozvíjí – o Návštěvách potmě. V listopadu loňského roku jsem se totiž stala jejich součástí a nyní chodím spolu se svými kolegy navštěvovat seniory do pečovatelských zařízení. Takže se můžete dozvědět víc o tom, jak tato služba funguje a jak ji můžete využít třeba právě vy pro své rodiče, prarodiče a praprarodiče.

O literární agentuře

Pár slovy jsem také přislíbila přispět na prezentaci literární agentury MÁM TALENT. O činnosti agentury bude hovořit její ředitelka Markéta Dočekalová v sobotu 11. května od 13:00 hodin v profesním fóru – pravé křídlo, balkon vlevo. Mě Markéta přizvala, abych pověděla něco o tom, jak si od našich literárních redaktorů můžete nechat udělat posudek na rukopis.

Takže se s vámi budu těšit na případnou shledanou!

Pin It on Pinterest

Share This