Píšete knihu? Případně nosíte v hlavě námět na její sepsání? Nebo o spisovatelské dráze zatím jen sníte? Ať patříte do kterékoli skupiny, nabízím vám v rámci svého nově vznikajícího projektu s názvem KNIŽNÍ KOUČINK podporu nejen pro realizaci knihy, ale také pomoc při práci na rukopisu i na sobě.

V oblasti literární tvorby a vydávání knih se pohybuji víc než 10 let. Jako spisovatelka vím, jaké otázky a zádrhele řeší spisovatelé, jako literární redaktorka mám vhled do toho, v čem (nejen začínající) autoři potřebují poradit, a ze spolupráce s vydavateli a nakladatelstvími vím, jak to chodí na knižním trhu. Pokud tedy hledáte někoho, kdo vám pomůže jak po stránce tvorby rukopisu, tak i s praktickými otázkami kolem vydávání knih, můžete se na mě obrátit.

 

Co je to KNIŽNÍ KOUČINK?

Pod již zmíněnou značkou KNIŽNÍ KOUČINK nyní rozjíždím nový projekt, ve kterém budu nabízet mentoring, recenze děl a konzultace a další související služby. Momentálně se rozjíždí skupina na Facebooku, do které se už nyní můžete přidat, a to hlavně pokud…

 

      • uvítali byste odbornou radu a pomoc
      • potřebujete, aby vám někdo ukázal, kterým směrem vykročit
      • chcete poradit, jak se svým dílem pohnout, nebo ho vylepšit
      • víte, že ze sebe i svého rukopisu dokážete dostat víc, ale hodil by se vám “průvodce”
      • potýkáte se s autorským blokem a zdá se vám, že svou knihu snad nikdy nedopíšete
      • nemáte představu, jak to chodí na knižním trhu a jak se svým dílem naložit.

Zase další skupina…?

Spisovatelských skupin a dalších „místností“, které se věnují knižní tvorbě, je na sociálních sítích spousta, takže se možná ptáte, proč byste měli vstupovat do další. Moje skupina je ale jiná. Nebudu v ní shromažďovat stovky nebo tisíce členů. Je to prostor pro omezený počet autorů, kteří chtějí aktivně pracovat na sobě a svém literárním díle.

Ve skupině totiž budeme…

Dává vám to smysl? Nebo ještě váháte? Přidejte se a zjistěte, zda vám zvolený koncept bude vyhovovat. Odejít můžete, kdykoli budete chtít. Já se každopádně budu snažit, aby pro vás členství bylo přínosné.

Knižní koučink také na Instagramu

Rady a tipy pro psaní a vydávání knih najdete také na nově založeném instagramovém účtu @KNIZNIKOUCINK. Sledujte! smile

Pin It on Pinterest

Share This